Ελλάδα|09.06.2024 15:22
Ευρωεκλογές 2024: Άφησαν τις κάλπες και έτρεξαν στις παραλίες
NewsroomΛίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών 2024, γεμάτες από κόσμο είναι οι παραλίες της Αττικής. Με δεδομένο ότι, το θερμόμετρο αγγίζει τους 34 βαθμούς Κελσίου, δεν ήταν λίγοι οι Αθηναίοι που ξεχύθηκαν στις παραλίες αναζητώντας τη δροσιά.
Μεγάλα ποσοστά αποχής
Την ίδια στιγμή, η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές 2024, αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, στις 11.30 π.μ., η συμμετοχή ήταν κοντά στο 13,1% - περίπου 3 μονάδες χαμηλότερα, σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσοστά των εθνικών εκλογών του Ιουνίου 2023.
Διαβάστε ακόμη
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε αρχαίο μαρμάρινο αντικείμενο που «μαρτυρά» τις πρώιμες χριστιανικές βαπτίσεις
- Αδιανόητο γκολ απ' τον Γιαννιώτη στην Τουρκία - Σκόραρε απ' τα 90 μέτρα ο Έλληνας γκολκίπερ!
- Πειραιάς: Παρασύρθηκε ανήλικος από αστικό λεωφορείο - Στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος
- Οι διάλογοι-φωτιά στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Θα στον φτιάξω, αλλά να του πεις να μη γυρίζει και κοκορεύεται στα καφενεία»