Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι - Σήμερα νέος κύκλος εξετάσεων
NewsroomΣυνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, το τρίχρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά και βγήκε ξαφνικά στον δρόμο, στη Λάρισα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κατάσταση του παιδιού παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή. Σήμερα αναμένεται να γίνει νέος κύκλος ιατρικών εξετάσεων, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται νέα επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση το παιδί φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές και κρανιοπροσωπικές κακώσεις καθώς και κάκωση στον θώρακα, η οποία, ωστόσο, δεν κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια για την εξέλιξη της υγείας του, όμως, αναμένονται οι νέες επίσημες εκτιμήσεις.
Εν τω μεταξύ, ο 22χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί, συνελήφθη μετά από εντολή της εισαγγελέως. Αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια. Ο ίδιος εμφανίζεται σοκαρισμένος και φέρεται να δήλωσε ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.
- Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου