Πανικός στον Άλιμο: Μεθυσμένη οδηγός έπαιξε... ντόμινο με 11 σταθμευμένα οχήματα - «Σιγά, τι έκανα»
NewsroomΈντονη αναστάτωση προκλήθηκε στον Άλιμο το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας από την ασυνείδητη οδήγηση μιας 60χρονης οδηγού.
Η γυναίκα στο τιμόνι του λευκού ΙΧ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και σκόρπισε τον πανικό όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε διαδοχικά πάνω σε 11 παρκαρισμένα οχήματα.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους: «Άκουγα τα "μπαμ" όπως έβρισκε στα αυτοκίνητα». Η 60χρονη επιχείρησε να εγκαταλείψει το σημείο, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν πως «πήγε να το σκάσει». Γείτονες έτρεξαν να την εμποδίσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Στο αλκοτέστ επιβεβαιώθηκε πως ήταν μεθυσμένη.
Η οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το πιο εξοργιστικό ήταν πως δεν έδειξε καμία απολύτως συναίσθηση του κινδύνου που προκάλεσε, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Σιγά, τι έκανα».
- Τέμπη 3 χρόνια μετά: Συλλαλητήρια και απεργιακός ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου
- Εμβόλιο Covid: Τι έδειξε πρωτοποριακή μελέτη για τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες
- Πόρισμα-κόλαφος του ΕΜΠ για την φονική έκρηξη στη Βιολάντα - «Θα είχε αποφευχθεί»
- Νέα κόντρα Καιρίδη-Κωνσταντοπούλου: Οι «κλοουνισμοί» και η «επίθεση» σε Μητσοτάκη μέσω Σαμαρά