Lifestyle|16.02.2022 16:14

Julia Fox: Πώς ο χωρισμός από τον Kanye την εκτόξευσε στην Google - Εκείνος βρίζει και εκείνη πλουτίζει

Newsroom

Η Τζούλια Φοξ (Julia Fox) και ο Kanye West (Κάνιε Γουέστ) χώρισαν όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποί τους ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Το πρώην ζευγάρι, που είχε γνωριστεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς, χώρισε με καλούς όρους. Άλλωστε, ο Κάνιε επιμένει στο κόλλημά του... καθώς την ίδια μέρα που χώρισε με την Φοξ, έστειλε ένα φορτηγό με λουλούδια στην πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν. Και παράλληλα δεν σταματά να «ρίχνει λάσπη» στον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson).

50.000 δολάρια για ένα «πληρωμένο» post στο Instagram

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η δημοτικότητα της Τζούλια έχει εκτοξευθεί μετά τις εμφανίσεις της με τον Κάνιε. Στα Google search trends το όνομα της κάποτε άσημης ηθοποιού έχει ανέβει 100% στις αναζητήσεις, οι followers στο Instagram έχουν ξεπεράσει το εκατομμύριο, με τους ειδικούς των social να λένε ότι ο «συσχετισμός» με τον Κάνιε ήταν η «καλύτερη κίνηση της καριέρας της».

Πλέον η 32χρονη ηθοποιός που δήλωνε με έπαρση «δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνω με πολυεκατομμυριούχο» χρεώνει 100.000 δολάρια μια δημόσια εμφάνισή της σε κάποιο event και 50.000 δολάρια για ένα πληρωμένο post στα social media. 

Η Φοξ πρόσφατα άνοιξε την επίδειξη του Λακουάν Σμιθ (LaQuan Smith) στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ντυμένη με μία μαύρη τουαλέτα. Η επίδειξη έγινε στο «Down Town Association», ένα από τα παλαιότερα (από το 1859) πριβέ κλαμπ της πόλης, που ήταν κάποτε μόνο για άνδρες. 

 

«Δεν ήμουν ερωτευμένη με τον Κάνιε - Χριστέ μου, τι νομίζατε, δεν είμαι 12 χρόνων»

Η Φοξ είχε γράψει σε ανακοίνωσή της ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Κάνιε, αλλά αργότερα τη διέγραψε. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, η ανακοίνωση ανέφερε: «Θα σας άρεσε αν ήμουν αναστατωμένη. Τα media θα ήθελαν να φτιάξουν μια εικόνα μου ως μια στεναχωρημένη μοναχική γυναίκα σε ένα αεροπλάνο μόνη μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί δεν με βλέπετε για αυτό που είμαι, που είναι η νούμερο 1 καταφερτζού. Όχι μόνο αυτό αλλά εγώ κι ο Kanye έχουμε καλές σχέσεις. Έχω αγάπη για αυτόν, αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη. Χριστέ μου, τι νομίζατε, δεν είμαι 12 χρόνων».

Η Φοξ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κλαίει στο αεροδρόμιο μετά τον χωρισμό: «Για να ξέρετε η μόνη φορά που έκλαψα το 2022 ήταν στις 6 Φεβρουαρίου την ημέρα γενεθλίων της νεκρής κολλητής μου. Τέλος πάντων αν θέλετε όλα τα δάκρυα θα πρέπει να αγοράσετε το βιβλίο όταν κυκλοφορήσει». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κάνιε και η Φοξ έχουν ξεχωριστές και πολυάσχολες ζωές. Εκείνη ζει στη Νέα Υόρκη και ο Kanye στο Λος Άντζελες και η απόσταση έκανε δύσκολη τη σχέση τους, για αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο 44χρονος Κάνιε και η Φοξ είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις 23 Ιανουαρίου στην Εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Παρίσι, ντυμένοι παρόμοια, ενώ είχαν εμφανιστεί μαζί και στο πάρτι των 32ων γενεθλίων της στις 2 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη. Έκαναν και λίγη παρέα με τη Μαντόνα, γεγονός που φούντωσε τις φήμες ότι θα παίξει κάποιο ρόλο στην biopic ταινία της βασίλισσας της ποπ.

 

Ο Κάνιε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα έχει συνεχίσει τη... ζωή του και βγαίνει ραντεβού με μια σωσία της Καρντάσιαν, ονόματι Chaney Jones. Ο ράπερ πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι θέλει πίσω την Καρντάσιαν, η οποία δεν θέλει να τον δει ούτε «ζωγραφιστό». 

Το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν 

Στην αρχή του 2021, η είδηση του διαζυγίου της Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) με τον Kanye West, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, έκανε το γύρο του κόσμου και παρά το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου. 

Εδώ και λίγους μήνες, πάντως, η Κιμ είναι ερωτευμένη ξανά με τον κωμικό και πρώην σύντροφο της Αριάνα Γκράντε, Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson). Οι παπαράτσι δεν έχουν σταματήσει να τους ακολουθούν από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, ενώ οι φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους προκάλεσαν πανικό. 

googleΚάνιε ΓουέστχωρισμόςΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώρα