Lifestyle|29.06.2023 17:46

Μαντόνα: Έτοιμοι για το ενδεχόμενο θανάτου της οι μάνατζέρ της – Έκτακτη συνάντηση όσο ήταν στην εντατική

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)
Η βασίλισσα της ποπ (Associated Press)

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν οι μάνατζερ της Μαντόνα, όσο η σούπερσταρ ήταν στην εντατική καθώς υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να μην τα καταφέρει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα των μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησε σύσκεψη στο Zoom κατά την οποία και αποφασίστηκε η αναβολή των συναυλιών της, εν μέσω φόβων ότι, η «βασίλισσα» της pop μπορεί και να μην τα καταφέρει μετά την εισαγωγή της στην εντατική, με βακτηριακή λοίμωξη.

Όπως αποκάλυψε το βρετανικό μέσο, η ομάδα των μάνατζέρ της -πολλοί από τους οποίους έχουν συνεργαστεί για αρκετές δεκαετίες με την ίδια- αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ίδιοι τότε πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40ή επετειακή περιοδεία της και λίγο αργότερα τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

«Κανείς δεν ήξερε αν θα τελείωναν όλα»

Η ομάδα των συνεργατών της τραγουδίστριας ανησυχούσε καθώς η πρεμιέρα του μουσικού υπερθεάματος των 35 βραδιών στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, ήταν μόλις τρεις εβδομάδες μακριά. Ο μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι, η ίδια, αντιμετωπίζει «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και ότι χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει. «Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο αν θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, στο βρετανικό μέσο.

«Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό. Όμως, έπρεπε να είναι σωστοί απέναντι στους θαυμαστές της Μαντόνα. Με την περιοδεία να πλησιάζει, σχεδόν αμέσως πήραν την απόφαση να την αναβάλουν. Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δε θα ήθελε να την πιέσει», αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το Page Six, η Μαντόνα -η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει την εορταστική περιοδεία 84 ημερών στο Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου- «ανακαλύφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο» όταν «μεταφέρθηκε στην εντατική και διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας». Αν και ο Oseary δε μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της θεραπείας της ή τις συνθήκες νοσηλείας της, επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ το Σάββατο και ότι διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ», έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης. «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως», συμπλήρωσε. Μιλώντας στην Daily Mail, μια πηγή επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια «έχει πλέον βγει από την εντατική και αναρρώνει». Τον Απρίλιο ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στην Daily Mail ότι οι προετοιμασίες για την περιοδεία ήταν εξαντλητικές και εκείνη τα έδινε όλα. «Η Μαντόνα πραγματικά το γυρίζει. Είναι σε απίστευτη φόρμα και θα τα καταφέρει με αυτή την περιοδεία», είπε.

Πήρε εξιτήριο

Η Μαντόνα τελικά σύμφωνα με το BBC πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο. Πηγή κοντά στο περιβάλλον της ποπ τραγουδίστριας, ανέφερε πως «είναι καλά στην υγεία της».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

περιοδείαμάνατζερΜαντόναεντατικήειδήσεις τώρα