Πρωταθλήτρια Σκωτίας η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου για 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια!
NewsroomΗ δυναστεία της Σέλτικ καλά κρατεί στη Σκωτία. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου κατέκτησε το πρωτάθλημα Σκωτίας για δεύτερη σερί σεζόν και ενδέκατη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της.
Ηδη από την πρεμιέρα των play off η Σέλτικ έδειξε ότι δεν χάνει τον τίτλο και τέσσερις αγωνιστικές πριν απ' το φινάλε της σεζόν εξασφάλισε και μαθηματικά το 53ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Για την 34η αγωνιστική νίκησε 2-0 στο Εδιμβούργο τη Χαρτς, χάρη σε γκολ του Ιάπωνα Φουρουχάσι στο 67' και του Νοτιοκορεάτη Οχ Χιεόν-Γκιου στο 80΄, και επικύρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι Καθολικοί μείωσαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την «αιώνια» Ρέιντζερς, η οποία πάντως παραμένει η πολυνίκης της σκωτσέζικης Premiership με 55 τρόπαια, δύο περισσότερα από τη Σέλτικ. Η Ρέιντζερς βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω απ' τη Σέλτικ στο εφετινό πρωτάθλημα.
Ο Ποστέκογλου γνώρισε την αποθέωση απ' το κοινό της Σέλτικ μετά το τέλος του αγώνα και την εξασφάλιση του τίτλου...
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο