Τηλεόραση|10.09.2022 15:18

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της - «Έχω παλέψει πολύ για την ψυχική μου ηρεμία» λέει πρώην συνεργάτης της

Newsroom

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου. Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος προτίμησε να πάει στο «Asia Express» τον Θανάση Πασσα, τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την Άρια Καλύβα, η οποία βρίσκεται στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού, ακόμα ένα πρόσωπα αποχώρησε από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, μία βδομάδα μετά την πρεμιέρα.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο, ο οποίος κάλυπτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, στη θέση της Ναταλίας Ανδρικοπούλου. Ο ίδιος εξηγεί τα πάντα μέσα από το προσωπικό του μπλοκ, «Το ΜΠΙΛόγκ», ενώ η ανάρτηση έχει τίτλο, «Η πιο σύντομη τηλεοπτική καριέρα».

«Δεν έχουν περάσει 48 ώρες από τότε που είπα το "ναι" στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και είμαι στον αέρα! Απλώς, γουάου. Μαγεία, φώτα, λάμψη, μακιγιάζ... Αυτό που εσύ βλέπεις για μερικά λεπτά όμως έχει πολλή δουλειά από πίσω, διαφορετική δουλειά, πίεση και άγχος που δεν σταματά ποτέ... Πρόβλημα!» έγραψε αρχικά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει πολύ για την ψυχική του ηρεμία και τον ελεύθερό του χρόνο και ο ερχομός της τηλεόρασης στη ζωή μου τα ανέτρεψε όλα αυτά. Καθώς λοιπόν ήμουν σε ένα στούντιο καλοφωτισμένος, η ζωή εκεί έξω περνούσε και με προσπερνούσε. Αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελα, ίσως αν ήμουν σε άλλη φάση ζωής μπορεί. Το πάλεψα, το παίδεψα, όμως στο δίλημμα τηλεόραση ή ζωή, επέλεξα τελικά το δεύτερο! Θέλω χρόνο για μένα και τους αγαπημένους μου, χρόνο για να διαβάσω ένα βιβλίο, χρόνο για να ταξιδέψω, ή απλώς να χαζέψω κάνοντας το απόλυτο τίποτα... Και κάπως έτσι έκλεισα την πόρτα στην TV και άνοιξα και πάλι την πόρτα στη ζωή» πρόσθεσε. 

Θανάσης Πασσάς: «Ήμουν έξω από τα νερά μου, δε θα το ξαναέκανα»

Ο Θανάσης Πασσάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν ν' αποχωρήσει από το «Χαμογέλα και πάλι», υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι κάτι που θα δοκίμαζε ξανά στο μέλλον. «Ήμουν έξω από τα νερά μου, το ήξερα από την αρχή αλλά ήθελα να το δοκιμάσω. Πήρα τη δική σας θέση, βγήκα και εγώ με το μικρόφωνο. Καλά πήγε. Πολύ ευχαριστημένος είμαι αλλά δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα». 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωθε λίγο παράταιρος»

Για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο «Happy Day» και είπε: «Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει γιατί θα ήταν σε άλλο κανάλι. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω. Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω. Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του».

Για την αποχώρηση της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η παρουσιάστρια του MEGA είπε on air: «Θέλω να της στείλω ένα μεγάλο φιλί για κάποιες προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο και δεν την αφήνουν να είναι φέτος μαζί μας. Αλλά την αγαπάμε πάρα πολύ, μας λείπει και της στέλνουμε την αγκαλιά μας, τη συμπαράστασή μας και την αγάπη μας». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δημοσιογράφοςΚωνσταντίνος ΒασάλοςMEGAειδήσεις τώρααποχώρησηεκπομπήΣίσσυ Χρηστίδου