Επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο: Συνελήφθη 17χρονος που πέταξε μολότοφ
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., στο περιθώριο του σημερινού μαθητικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχαν προσαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 17χρονος και ένας 20χρονος, μετά το τέλος της πορείας. Τελικά, οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, ο 17χρονος αναγνωρίστηκε ως άτομο που έριξε βόμβα μολότοφ.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



