Επανεκκίνηση της Οικονομίας από αρχές Μαϊου επιθυμεί το υπουργείο Οικονομικών
Σύμφωνα με το Open επιθυμούν από την κυβέρνηση να οδηγηθεί η χώρα σε μια οικονομική κανονικότητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον σχεδιασμό για τις επόμενες ημέρες κάνουν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προσβλέποντας σε ομαλοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης, με το σύνολο των επιχειρήσεων και των καταστημάτων να είναι κλειστά στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, το πρώτο σχετικό βήμα θα γίνει με την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τους πολίτες, για να κινηθεί άμεσα η αγορά. Ετσι, αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι η σταδιακή επανεκκίνηση της δραστηριότητας θα ξεκινήσει στις αρχές του Μαΐου, καθώς αυτό σχετίζεται με τις κρατικές δαπάνες.
Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν στο οικονομικό επιτελείο, το πρώτο πακέτο οικονομικής στήριξης που δόθηκε από την κυβέρνηση ήταν μεγάλο, ήταν όμως και αναγκαίο. Σημειώνουν δε με νόημα πως εάν αυτό πρέπει να επαναληφθεί, τότε θα δοκιμάσει τα δημοσιονομικά όρια της Οικονομίας. Γι΄ αυτό, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το Open, επιθυμούν από την κυβέρνηση να οδηγηθεί η χώρα σε μια οικονομική κανονικότητα: να αρθούν τα μέτρα, να κυκλοφορήσουν οι πολίτες και να κινηθεί η Οικονομία.
Δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στο Open Tv.
«Θα είμαστε εδώ αν η κυριαρχία σας απειληθεί»: Η συζήτηση Μακρόν - Μητσοτάκη στη Ρωμαϊκή Αγορά
Σοκ στη Σκάλα Ωρωπού: Μπάζωσαν τη θάλασσα στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα Natura
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Στο σφυρί η έπαυλη που γυρίστηκε το θρυλικό «Scarface» - Πωλείται 237 εκατομμύρια δολάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



