MLS: Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής
Το Χρηματιστήριο σταμάτησε να δέχεται εντολές αγοράς και πώλησης τω μετοχών της εταιρείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανεστάλη η διαπραγμάτευση για τη μετοχή και τα ομόλογα της MLS.
Ειδικότερα, μετά την έναρξη της προσυνεδρίασης στο Χρηματιστήριο το σύστημα σταμάτησε να δέχεται εντολές αγοράς και πώλησης της MLS Πληροφορική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η αναστολή διαπραγμάτευσης ήρθε μετά την κατάθεση πορίσματος της ΕΛΤΕ επί των πεπραγμένων της οικονομικής χρήσης 2018 της εισηγμένης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα εγείρει ζητήματα λογιστικών παρατυπιών που αφορούν συγκεκριμένα την αποτύπωση των άυλων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.
Η τεχνολογική εταιρεία MLS είχε βρεθεί στο επίκεντρο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κατά κύριο λόγο θεσμικά χαρτοφυλάκια προχωρήσαν σε μαζικές πωλήσεις, αμφισβητώντας έντονα τις οικονομικές επιδόσεις της πλατφόρμας MAIC.
Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
Όσα είπε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Ο χρόνος των εκλογών, ο Ανδρουλάκης και η Ζαχαράκη
Το Netflix προχώρησε σε νέες αυξήσεις τιμών - Πώς διαμορφώνονται πλέον τα πακέτα στη Βρετανία
Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη - «Νόμιζα ότι πέθαινα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



