«Ζεστό» χρήμα 32 δισ. στην ελληνική οικονομία - Εξετάζονται φοροελαφρύνσεις
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV θα πέσει «ζεστό» χρήμα 32 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία, μέσω προγραμμάτων την επόμενη διετία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θέλουν να πιάσουν το νήμα της μείωσης των φόρων που είχαν αφήσει πριν την κρίση του κορονοϊού και να συνεχίσουν τις φοροελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα μέλη του οικονομικού επιτελείου πιστεύουν ότι το πακέτο των 32 δισ. ευρώ που προβλέπει το νέο Ταμείο Ανάκαμψης μπορεί να αποτελέσει μοχλό προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV θα πέσει «ζεστό» χρήμα 32 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία, μέσω προγραμμάτων την επόμενη διετία. Αυτό από μόνο του δημιουργεί 40% πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο διότι αυξάνει τη δημοσιονομική πίτα και τα φορολογικά έσοδα. Αυτό το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μειώσεις φόρων και συντελεστών.
Επιπλέον το συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προγράμματα στήριξης απασχόλησης μέσω της επιδότησης εργοδοτικών εισφορών και μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων.
Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη
Νέα παρέμβαση Τραμπ: «Ιράν και Ισραήλ πρέπει και θα κάνουν συμφωνία - Make the Middle East Great Again»
«Μου χρωστάνε την ελευθερία μου»: Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή
Λένα Πλάτωνος στο ethnos.gr: «Οι άνθρωποι έχουν γίνει τρομακτικά επιθετικοί - Ο φασισμός έχει εισχωρήσει μέσα στα σχολεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr