• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της ΛιβύηςΕξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Χαραμάδα ελπίδας δίνει νέα μαρτυρία - Το βίντεο που εξετάζεταιΜαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυΙλίσια: Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα στο ασανσέρ του σούπερ μάρκετ - Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Ζητούν 23.000 ευρώ για ρευματοκλοπή που δεν έκανα - Με κατέστρεψαν...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   13.07.2020 18:38
Newsroom
Newsroom

ΟΛΘ ΑΕ: Συμφωνία συνεργασίας με μεγάλη κινέζικη εταιρεία

Η συμφωνία συνεργασίας δίνει τη δυνατότητα και στις δύο εταιρείες να προωθηθούν δυναμικά στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας αντίστοιχα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Η Α΄προβλήτα του λιμανιού
Η Α΄προβλήτα του λιμανιού

Στην υπογραφή διμερών συνεργασιών προχώρησε η ΟΛΘ Α.Ε. με την China Merchants Port Holdings Co., Ltd. (CMPort) και τη θυγατρική της China Merchants Holdings Information Technology Co., Ltd. (CMHIT). Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo, υπέγραψε με τον Γενικό Διευθυντή της CMPort, Dr. Bai Jingtao, Συμφωνία Αμοιβαίας Συνεργασίας μεταξύ της ΟΛΘ Α.Ε. και της CMPort και με τον Γενικό Διευθυντή της CMHIT, Wang Pei, Συμφωνία Συνεργασίας για το Λειτουργικό Σύστημα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων της ΟΛΘ Α.Ε.

Πρόκειται για μια συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της CMPort και της ΟΛΘ Α.Ε., επωφελή και για τα δύο μέλη, δίνοντας τη δυνατότητα και στις δύο εταιρείες να προωθηθούν δυναμικά στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας αντίστοιχα.

Η ΟΛΘ Α.Ε. και η CMPort συμφώνησαν να προχωρήσουν σε όλες τις απαιτούμενες εμπορικές και επιχειρησιακές ενέργειες, προκειμένου να προωθηθεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην αγορά της Κίνας, ως ένα κύριο λιμάνι εισόδου στην Ευρώπη.

Από την πλευρά της ΟΛΘ Α.Ε., ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Θάνος Λιάγκος, δήλωσε: «Η υπογραφή της παρούσας συμφωνίας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη δέσμευση της ΟΛΘ Α.Ε. για την ανάπτυξη και υιοθέτηση καινοτόμων και βιώσιμων στρατηγικών, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και της αναβάθμισης της αλυσίδας των διαμεταφορών στη νοτιοανατολική Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo, συμπλήρωσε: «Η ΟΛΘ Α.Ε. εφαρμόζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, με βασικό σημείο την επέκταση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει Ultra Large Container Vessels, χωρητικότητας 24,000 TEUs. Παράλληλα, η αναβάθμιση του Λειτουργικού Συστήματος του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων μέσω της συνεργασίας μας με την CMHIT θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επένδυση και θα στηρίξει ουσιαστικά την προσπάθεια μας για τη δημιουργία ενός Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων διεθνών προδιαγραφών».

O Γενικός Διευθυντής της CMPort, Dr. Bai Jingtao, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μακρά ιστορία, εξαιρετική θέση σε ότι αφορά τις θαλάσσιες μεταφορές και δεν είναι μόνο η κύρια πύλη μεταφοράς εμπορευμάτων για τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και ένας σημαντικός κόμβος στην αλυσίδα των διαμεταφορών που συνδέει την Ευρώπη και την Ασία. Πιστεύουμε ότι η επιτυχής συνεργασία των δύο εταιρειών δε θα περιοριστεί στην μεταφορά τεχνογνωσίας αλλά θα προωθήσει τις δραστηριότητες των δύο εταιρειών στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας και θα καταγραφεί σαν μία ακόμη επιτυχημένη πρακτική στο πλαίσιο του «Δρόμου του Μεταξιού - Belt and Road».

Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης

Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ

«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΟΛΘ
  • Συνεργασία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr