Δημόσιος Τειρεσίας: Point system για ιδιώτες και επιχειρήσεις - Πώς θα λειτουργεί
Στόχος είναι να αποφευχθεί δημιουργία νέων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γραφείο Πιστοληπτικής Αξιολόγησης που θα ελέγχει το οικονομικό προφίλ κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης με βάση τη συμπεριφορά του ως προς την αποπληρωμή των υποχρεώσεων και των οφειλών του προς το Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες δημιουργεί το Υπουργείο Οικονομικών.
Όπως εκτιμάται, με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώνονται οι πραγματικές δυνατότητες πληρωμής των οφειλετών και θα προκύπτει εάν όσοι ζητούν δάνειο ή υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου για ρύθμιση οφειλών, πληρούν τις προϋποθέσεις. Στόχος είναι να αποφευχθεί δημιουργία νέων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Η αρχή με κριτήριο τη συνέπεια στις πληρωμές, θα βαθμολογεί τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να ρυθμίσουν ή να λάβουν τραπεζικό δάνειο, να υπαχθούν σε διακανονισμό σειράς οφειλών ή να προχωρήσουν σε συναλλαγές με τους προμηθευτές τους.
Διαβάστε αναλυτικά το σχέδιο στο imerisia.gr
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



