ΔΕΘ: Όχι από δύο δημάρχους στην σχεδιαζόμενη ανάπλαση - Τι προτείνουν
Τις θέσεις της Κίνησης Πολιτών στηρίζουν συμβολικά οι Δήμαρχοι Ευόσμου - Κορδελιού και Δέλτα Κλέαρχος Μανδαλιανός και Γιάννης Ιωαννίδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζεται και διευρύνεται η υποστήριξη στην πρόταση της Κίνησης Πολιτών, για την κατασκευή Μητροπολιτικού Πάρκου στον χώρο της ΔΕΘ, που θα ενσωματώνει ελαφρές εκθέσεις, αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και θα ενοποιεί την πράσινη ζώνη, όπως προβλέπεται, από το Ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης.
Ταυτόχρονα προτείνεται η δημιουργία ενός εκθεσιακού χώρου για τις βαριές εκθέσεις στην Σίνδο, όπως προβλέπεται από τις μελέτες του 1999, και τον Περιφερειακό σχεδιασμό της Κεντρικής Μακεδονίας. Τις θέσεις της Κίνησης Πολιτών στηρίζουν συμβολικά με την υπογραφή τους 100 πολίτες του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κλέαρχο Μανδαλιανό, αντιδημάρχους, επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους.
Στηρίζουν επίσης συμβολικά 124 πολίτες του Δήμου Δέλτα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, αντιδημάρχους, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους.
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



