Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ερχεται 6η και 7η - Πότε θα αρχίσουν να πληρώνονται οι δικαιούχοι
Αναμένεται να εξειδικευτεί ο σχεδιασμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την προαναγγελία για την επιστρεπτέα προκαταβολή 6 και 7 έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι η πραγματική οικονομία θα ενισχύει περαιτέρω τους επόμενους μήνες.
Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο MEGA, παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη και πως τα περιοριστικά μέτρα των δυο τελευταίων εβδομάδων κοστίζουν περαιτέρω 700 εκατ. ευρώ και το μηνιαίο κόστος πάνω από 2 δισ. ευρώ.
Οπως δήλωσε, αύριο, Δευτέρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο της εστίασης που έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός ενώ ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι θα εξειδικευτεί και ο σχεδιασμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή. Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής θα καταβληθεί τον Μάρτιο, λαμβάνοντας υπόψη τους τζίρους των επιχειρήσεων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021, σε σύγκριση με τους περσινούς τζίρους του ίδιου διαστήματος.
Διαβάστε επίσης: Eπιστρεπτέα προκαταβολή 6: Πότε θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα ποσά στους δικαιούχους
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



