• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε μπαλκόνι στην Κυψέλη - Τρεις συλλήψειςΝέο διπλωματικό αδιέξοδο μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για άνοιγμα του ΟρμούζΓια απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ κατηγορείται ο δράστης της ένοπλης επίθεσης - «Διαρκής φόβος για πολιτική βία»Μουρτζούκου: «Αυτές σκότωσαν τον Παναγιωτάκη - Τον βάζαν μέσα στο πλυντήριο»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   22.04.2021 13:16
Newsroom
Newsroom

Φορολοταρία Μαρτίου - ΑΑΔΕ: Δείτε εάν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Ποιοι τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας για τον μήνα Μάρτιο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
copyright: Freepik
copyright: Freepik

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ τα αποτελέσματα της 51ης φορολοταρίας για τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι για τον μήνα Μάρτιο. Συνολικά, 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς. Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. 

Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς λαχνούς της κλήρωσης Απριλίου ΕΔΩ

Eάν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο - Συγκέντρωση Εισπράξεων - Πληρωμών». Να σημειωθεί ότι ο νόμος καλύπτει ακόμη και αυτούς που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις επειδή φοβούνται για παράδειγμα την διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών μπορεί να αποποιηθεί το έπαθλο που κέρδισε σε συγκεκριμένη κλήρωση εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην ΑΑΔΕ.

Σε περίπτωση που κάποιος αποποιηθεί το έπαθλο , αυτό διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης. Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στη συλλογή των προσωπικών στοιχείων τους.

Διαβάστε ακόμη

Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο

Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια

Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας

Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΑΑΔΕ
  • φορολογούμενοι
  • εφορία
  • φορολοταρία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr