• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μητσοτάκης: Τέλος Ιουνίου το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Επέκταση και της επιδότησης στο dieselΠυρά Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας»«Δεν άνοιγαν οι πόρτες»: Επιβάτες περιγράφουν τη στιγμή που το λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες στην Περιφερειακή ΥμηττούΟΠΕΚΕΠΕ: Προσωρινά κρατούμενος ένας εκ των 22 κατηγορουμένων για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
δημοφιλές τώρα: Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Έπεσε μετεωρίτης που έτρεχε με 120.000 χλμ - Εκκωφαντικές εκρήξεις,...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   30.04.2021 11:06
Newsroom
Newsroom

«Πατάει γκάζι» ο Ιβάν Σαββίδης – Συνάντηση με τα στελέχη των εταιρειών

Διαδικτυακή συνάντηση είχε ο επιχειρηματίας την Μεγάλη Πέμπτη με τα υψηλόβαθμα στελέχη των διοικήσεων όλων των εταιρειών του στην Ελλάδα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Σημαντικά επιχειρηματικά νέα τα οποία θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο χρονικό διάστημα και θα προκαλέσουν εκπλήξεις σκιαγράφησε ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο συνάντησης που είχε χθες με στελέχη των εταιρειών του στην Ελλάδα. Τα παραπάνω ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης που είχε ο επιχειρηματίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη των διοικήσεων όλων των εταιρειών του στην Ελλάδα.

Έτσι, ο Ιβάν Σαββίδης, πέρα από την σκιαγράφηση των νέων στόχων και προοπτικών του ομίλου Dimera είχε τη δυνατότητα να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ανάπτυξη των εταιρειών τα στελέχη του ομίλου του, να ανταλλάξει ευχές μαζί τους ευχές για τις ημέρες του Πάσχα και να τους εκφράσει την αμέριστη στήριξη στη δουλειά τους. Σημειώνεται ότι ούτως ή άλλως ο κ. Σαββίδης έχει συζητήσεις σε τακτική βάση με την κάθε εταιρεία ξεχωριστά, όμως η χθεσινή συνάντηση είχε ιδιαίτερη σημασία, τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική.

Και αυτό γιατί σε αυτή τη συγκυρία «τρέχουν» μια σειρά από έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε όλο το φάσμα των εταιρειών του Dimera Group, αλλάζοντας τη δυναμική αλλά και το εκτόπισμα του ομίλου στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών τα έργα αναβάθμισης του Προβλήτα 6 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα οποία και θα του επιτρέψουν να πολλαπλασιάσει τη δυναμική του. Η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο επιλογής αναδόχου και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Επιπλέον, πέραν της Θεσσαλονίκης, η Dimera Group συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης μιας σειράς άλλων λιμένων στη βόρεια Ελλάδα με αυτό της Ηγουμενίτσας να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα και τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Ταυτόχρονα, εντός του Ιουνίου ανοίγει το Πόρτο Καράς για πρώτη φορά ως ιδιοκτησία του Dimera Group. Παράλληλα ο όμιλος ετοιμάζει το επόμενο βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αναβάθμιση του ξενοδοχείου αλλά και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων real estate στο χώρο με στόχο το Πόρτο Καρράς να αναχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο. Τέλος, κινητικότητα υπάρχει και στο μέτωπο της Σουρωτής με τον όμιλο Dimera να σχεδιάζει την αναβάθμιση του brand και την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της.

Διαβάστε ακόμη

Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές

Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού

Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς

Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • συνάντηση
  • επενδύσεις
  • Πόρτο Καρρας
  • Σουρωτή
  • Ιβάν Σαββίδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr