Επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες: Ανοίγει η πλατφόρμα για δηλώσεις Μαρτίου
Ξεκινούν οι δηλώσεις αποζημίωσης ειδικού σκοπού για καλλιτέχνες για τον μήνα Μάρτιο 2021🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανοίγει την Τετάρτη 12 Μαΐου η πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού για την υποβολή μονομερών δηλώσεων για την καταβολή της αποζημίωσης για τον Μάρτιο.
Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Από την Τετάρτη 12 Μαΐου οι καλλιτέχνες- επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021 . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021.
Ταυτόχρονα προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο.
Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Διαβάστε επίσης: Εστίαση: 14 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για ενίσχυση των επιχειρήσεων
Νεκρές γυναίκες στου Ζωγράφου: «Φουντώνει» το μυστήριο γύρω από τους θανάτους - Τι έδειξε η νεκροψία
Πέρασε στην αιωνιότητα η τεράστια Μαρινέλλα - Συγκλόνισαν Αλεξίου και Νταλάρας στους επικήδειους
Πρωτοφανές: Είχαν δεκάδες κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια σε ταράτσα 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



