ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε χιλιάδες μαΐμού «επώνυμα» προϊόντα από Τουρκία
Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια είναι μεταξύ των «επώνυμων» μαϊμού προϊόντων που μπλόκαρε η ΑΑΔΕ από την Τουρκία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπλόκο σε ακόμα ένα κύκλωμα παραποιημένων προϊόντων έκαναν οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πηγές της ΑΑΔΕ, στο Τελωνείο Ελευσίνας, εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε σημαντικό φορτίο προϊόντων «μαϊμού», προερχόμενο από την Τουρκία, το οποίο ήταν έτοιμο να πλημμυρίσει την ελληνική αγορά με τέτοιου είδους εμπορεύματα.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των μηχανημάτων ελέγχου κοντέινερ, βρήκαν 2.286 τεμάχια προϊόντων «μαϊμού» (ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια, κ.λπ.) γνωστών μαρκών, καθώς και 3.362 τεμάχια απομιμητικών αυτοκόλλητων ετικετών και σημάτων επωνύμων προϊόντων.
Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία, οι αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος προϊόντων «μαϊμού», το οποίο γράφει σημαντικά κέρδη, εξαπατώντας τους καταναλωτές.
Ήδη, έχουν εντοπιστεί και έμποροι, οι οποίοι αποτελούν μέλη του κυκλώματος, και που πωλούν αυτά τα παραποιημένα προϊόντα ως γνήσια, διευρύνοντας σημαντικά -και παράνομα- το περιθώριο κέρδους τους.
Πανελλήνιες 2021: Οι 18 κανόνες επιτυχίας στις εξετάσεις για τους υποψήφιους όλων των κατηγοριών
Νικητής στις καρδιές μας ο Τσιτσιπάς! Λύγισε σε επικό τελικό στο Roland Garros
Κορονοϊός - Στο τραπέζι το «προνόμιο»: Χωρίς μάσκα οι εμβολιασμένοι από 1 Ιουλίου
Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Τι αλλάζει σε εκπαίδευση, ΚΤΕΟ και point system
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



