Μυθικό ακίνητο στο Κολωνάκι αγόρασε ο «Mr. Jumbo» με 3.000.000 ευρώ
Απέκτησε και έπαυλη στην Εκάλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κατοικία του μεγαλοεπενδυτή Φερίτ Σαχένκ της Dogus, στο Κολωνάκι, αγόρασε ο Απόστολος Βακάκης, γνωστός και ως Mr Jumbo.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή πολυκατοικία έξι ορόφων, η οποία βρίσκεται στη γωνία Υψηλάντου και Γενναδίου.
Μάλιστα διατηρεί την αισθητική της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ‘50, με μεγάλα και άνετα ενιαία οροφοδιαμερίσματα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταγράφει το ρεπορτάζ, το κόστος της μεταβίβασης έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Σαχένκ είχε βάλει πωλητήριο σε ακίνητα όπως το ξενοδοχείο Capri Palace στη Ρώμη και το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη.
Εντούτοις, ο μεγαλοεπενδυτής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το Χίλτον και το ποσοστό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Βακάκης απέκτησε πρόσφατα και μία εκπληκτική έπαυλη στην Εκάλη.
Η «σεμιναριακή» συνέντευξη του Λαζαρίδη, ο αποσυντονισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η υπηρεσία της Λατινοπούλου στη Νέα Δημοκρατία
Γιατί είναι υψηλό το ποσοστό καισαρικών στην Ελλάδα - Τι λέει καθηγητής Μαιευτικής στο ethnos.gr
Στεγαστική ασφυξία: Τα ενοίκια «καταπίνουν» τους μισθούς - Στο 93,6% του εισοδήματος η κατοικία στην Αθήνα
Αυξάνονται τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης: Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Μακάριος Λαζαρίδης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




