Μειωμένα ενοίκια: Εκπνέει η προθεσμία για διορθώσεις και υποβολή παλαιών δηλώσεων COVID
Η ΠΟΜΙΔΑ επισημαίνει τις υφιστάμενες εκκρεμότητες μηνός Αυγούστου 2021 της διαδικασίας μειώσεως ενοικίων αλλά και τις προτάσεις της για την επίλυση των επιμέρους παραμενόντων προβλημάτων των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λύσεις για τις εκκρεμότητες με τα «κουρεμένα» ενοίκια που παραμένουν, ζητά με επιστολή της στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Η ΠΟΜΙΔΑ επισημαίνει τις υφιστάμενες εκκρεμότητες μηνός Αυγούστου 2021 της διαδικασίας μειώσεως ενοικίων αλλά και τις προτάσεις της για την επίλυση των επιμέρους παραμενόντων προβλημάτων των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων. Στην επιστολή επισημαίνεται η ανάγκη άμεσου συμψηφισμού των ασυμψήφιστων υπολοίπων αποζημιώσεων από τις νέες οφειλές εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ των ιδιοκτητών, ανοίγματος της πλατφόρμας για δηλώσεις Μαρτίου-Οκτωβρίου 2020, έκδοσης της απόφασης για τους ΚΑΔ Αυγούστου, καταβολής των αποζημιώσεων Ιουλίου 2021, ολιγοήμερης παράτασης της προθεσμίας των δηλώσεων COVID που λήγει στις 27.8, προσθήκης της επιλογής «Ενεργές Μισθώσεις» στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ ώστε να προκύψει αμέσως για ποιές παλαιές μισθώσεις πρέπει να δηλωθεί η λύση τους, και τέλος, στην εφαρμογή «Αποτελέσματα Επεξεργασίας Δηλώσεων COVID» να επανέλθει η εικόνα των δηλώσεων COVID 2020, προς διευκόλυνση των φορολογουμένων στη σύνταξη των φορολογικών δηλώσεών τους.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



