• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχουςΣυνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφίαΣοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστριαΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων – Στέλνονται τα πρώτα ραβασάκια
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   24.08.2021 10:12
Newsroom
Newsroom

Μειωμένα ενοίκια: Εκπνέει η προθεσμία για διορθώσεις και υποβολή παλαιών δηλώσεων COVID

Η ΠΟΜΙΔΑ επισημαίνει τις υφιστάμενες εκκρεμότητες μηνός Αυγούστου 2021 της διαδικασίας μειώσεως ενοικίων αλλά και τις προτάσεις της για την επίλυση των επιμέρους παραμενόντων προβλημάτων των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

Λύσεις για τις εκκρεμότητες με τα «κουρεμένα» ενοίκια που παραμένουν, ζητά με επιστολή της στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Η ΠΟΜΙΔΑ επισημαίνει τις υφιστάμενες εκκρεμότητες μηνός Αυγούστου 2021 της διαδικασίας μειώσεως ενοικίων αλλά και τις προτάσεις της για την επίλυση των επιμέρους παραμενόντων προβλημάτων των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων. Στην επιστολή επισημαίνεται η ανάγκη άμεσου συμψηφισμού των ασυμψήφιστων υπολοίπων αποζημιώσεων από τις νέες οφειλές εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ των ιδιοκτητών, ανοίγματος της πλατφόρμας για δηλώσεις Μαρτίου-Οκτωβρίου 2020, έκδοσης της απόφασης για τους ΚΑΔ Αυγούστου, καταβολής των αποζημιώσεων Ιουλίου 2021, ολιγοήμερης παράτασης της προθεσμίας των δηλώσεων COVID που λήγει στις 27.8, προσθήκης της επιλογής «Ενεργές Μισθώσεις» στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ ώστε να προκύψει αμέσως για ποιές παλαιές μισθώσεις πρέπει να δηλωθεί η λύση τους, και τέλος, στην εφαρμογή «Αποτελέσματα Επεξεργασίας Δηλώσεων COVID» να επανέλθει η εικόνα των δηλώσεων COVID 2020, προς διευκόλυνση των φορολογουμένων στη σύνταξη των φορολογικών δηλώσεών τους.

Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr

 
Διαβάστε ακόμη

«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους

Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ενοίκιο
  • ΠΟΜΙΔΑ
  • Κορονοϊός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr