Οι νέοι μεγάλοι διαγωνισμοί για έργα υποδομής: Ξεχωρίζουν ΣΔΙΤ και ενεργειακά έργα
Το μεγαλύτερο νέο όλων ήταν η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τη γραμμή 4 του μετρό με τις δύο παράλληλες εργολαβίες να είναι πλέον σε φάση κατασκευών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Hνέα σεζόν είναι προ των πυλών, και στον τομέα των υποδομών υπάρχει αυξημένη προσδοκία ότι θα είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Αν κοιτάξουμε πίσω, θα δούμε ότι στη σεζόν που έκλεισε, παρά το ότι στο μεγαλύτερο μέρος της υπήρξε γενικευμένο lockdown, στα έργα είδαμε μία σημαντική κινητικότητα, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοπρατήσεων.
Το μεγαλύτερο νέο όλων ήταν η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τη γραμμή 4 του μετρό με τις δύο παράλληλες εργολαβίες να είναι πλέον σε φάση κατασκευών. Τρία μεγάλα οδικά έργα σε διαγωνισμό, ο ΒΟΑΚ, ο άξονας Καλαμάτα-Μεθώνη και η υποθαλάσσια Σαλαμίνας φαίνεται πως προχωρούν και υπεγράφη και το βόρειο τμήμα του Ε65 κλείνοντας μία εκκρεμότητα δεκαετίας.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




