ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για 2.000 προσλήψεις
Εντός του Σεπτεμβρίου θα δημοσιευτούν οι 14 προκηρύξεις για όλη την επικράτεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανοίγουν 2.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι προσλήψεις αφορούν ειδικές κατηγορίες ανέργων που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/1998 (Άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, παιδιά Αναπήρων Πολέμου).
Με τις τελευταίες αντίστοιχες προκηρύξεις να έχουν εκδοθεί το Δεκέμβριο του 2014, οι περίπου 2.000 θέσεις που θα προκηρυχθούν, έχουν παρακρατηθεί με υπουργικές αποφάσεις από το σύνολο των θέσεων που έχουν εγκριθεί για στελέχωση δημόσιων υπηρεσιών, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που προσλαμβάνουν προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ.
Η ενεργοποίηση των προκηρύξεων
Εντός του Σεπτεμβρίου θα δημοσιευτούν οι 14 προκηρύξεις για όλη την επικράτεια (μία για κάθε περιφερειακή ενότητα) από τις κατά τόπου αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Στη συνέχεια θα δοθεί ικανό χρονικό διάστημα για την υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



