ΕΝΦΙΑ: Ερχονται τα «ραβασάκια» - Μηδενικός ή μειωμένος 50% για χιλιάδες φορολογούμενους
Το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του φόρου στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων στο Τaxis🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι θα κλείσει αύριο η εφαρμογή του Ε9 για να ετοιμάσει τα ειδοποιητήρια, τα οποία θα αποσταλούν σε 6,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων.
Το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του φόρου στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων στο Τaxis. O ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε έξι μηνιαίες δόσεις, από τον τρέχοντα μήνα έως και τον Φεβρουάριο του 2022.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Μαρτυρία εργαζόμενης για τo εργοστάσιο Βιολάντα: «Από το καλοκαίρι μύριζε γκάζι και μας έλεγαν ότι είναι από την αποχέτευση»
Το βράδυ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες στην Αττική - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
Μαρία Σολωμού στο ethnos.gr: «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, δεν μου βγαίνει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



