«Ανοίγουν φτερά» τα υδροπλάνα - Fast track άδειες στα υδατοδρόμια
Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με τη λειτουργία των υδατοδρομίων, ο φορέας δύναται να εκδίδει προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι την έκδοση της επίσημης άδειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ανοίγει» και τυπικά το παιχνίδι των υδατοδρομίων στη χώρα μας εν όψει της τουριστικής σεζόν του 2022, «ξεκλειδώνοντας» επενδύσεις οι οποίες βρίσκονται σε στάση αναμονής εδώ και πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, τροποποιούνται οι διατάξεις του ν.4663/2020 σχετικά με τη λειτουργία των υδατοδρομίων, καθώς πλέον ο φορέας δύναται να εκδίδει προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι την έκδοση της επίσημης άδειας.
Οι προσωρινές άδειες θα έχουν ισχύ κατά μέγιστο το ένα έτος, περίοδος στην οποία θα πρέπει να επιτευχθεί η επίσημη άδεια.
Όπως αναλυτικά αναφέρεται "Η εν λόγω άδεια λειτουργίας ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής άδειας ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου και χορηγείται, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία, σε δημόσιο φορέα, σε ενώσεις προσώπων και σε φυσικά πρόσωπα ή σε κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. καθώς και σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (ν.π.ι.δ.), υπό τους προβλεπόμενους όρους και προϋποθέσεις (αναγκαίος εξοπλισμός, εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό κ.λπ.)".
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr.
Κορονοϊός: Όλα τα σενάρια για νέα μέτρα - Τι λένε οι ειδικοί
Συντάξεις: Άνοιξε το Τaxis για τα αναδρομικά - Ο λογαριασμός από την εφορία
Τεκμήρια διαβίωσης: Επανέρχονται το 2022
Ξανά τουρκική φρεγάτα σε απόσταση αναπνοής από το Nautical Geo
«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»:163 εκατ. αναζητήσεις στο διαδίκτυο
Καιρός: Πώς κινείται ο κυκλώνας Νέαρχος - Πού βρέχει στην Ελλάδα
Τι λέει η κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι αιχμηρές αναφορές Μητσοτάκη και η σύγκρουση με την αντιπολίτευση
«Σταθερή η κατάσταση της 7χρονης» που σώθηκε από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Τι λέει στο ethnos.gr ο Γιαννάκος
Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



