• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με ΙΧΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονταιΑλλαγή σελίδας στον ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επικεφαλής της ΚΟ η Ρένα Δούρου - «Να αγαπάς την ευθύνη»Σεισμός μεγέθους 4,4 Ρίχτερ στα ανοικτά της Κρήτης
δημοφιλές τώρα: «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   01.12.2021 18:20
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Συγκεκριμένα:

ΑΣΕΠ: 3.405 προσλήψεις στο δημόσιο – Οι 9 προκηρύξεις

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

(Pixabay)
(Pixabay)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Εννέα προκηρύξεις βρίσκονται υπό έκδοση, σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής. Αναλυτικά παρακάτω ο αριθμός των θέσεων που ζητεί ο κάθε φορέας και οι κατηγορίες, ενώ στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για την έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικονομία | 01.12.2021 13:19
Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα η καταβολή – Ποιοι πληρώνονται πότε
Οικονομία | 02.11.2021 05:30
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς: Πότε θα πληρωθεί στους συνταξιούχους

Συγκεκριμένα:

  • Επεξεργασία προκήρυξης του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων. (12Κ/2021)
  • Επεξεργασία προκήρυξης της ΑΑΔΕ για την πλήρωση 822 θέσεων ΠΕ ,ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.(1Γ/2021)
  • Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 1.477 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (13Κ/2021).
  • Επεξεργασία προκήρυξης της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.(14Κ/2021)
  • Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των Γενικών Αρχείων του Κράτους για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας, του ΕΜΠ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Χαροκόπειου Παν/μίου για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΔΠΘ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την πλήρωση 3 θέσεων ΤΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 115 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης Υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού για την πλήρωση 122 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 9 θέσεων ΕΕΠ της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την πλήρωση 2 ΕΕΠ, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πλήρωση 2 θέσεων Ελεγκτή Ιατρού , του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πλήρωση 1 θέσης Ελεγκτή Ιατρού.
Διαβάστε ακόμη

Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται

Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»

Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΑΣΕΠ
  • προσλήψεις
  • Δημόσιο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr