ΙΟΝ: Διαψεύδεται η είσοδος Θεοδωρόπουλου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαψεύδει η ΙΟΝ πληροφορίες που ήθελαν το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας να περνάει στα χέρια του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Σπ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού.»
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο -και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν πάντως από τις εμπλεκόμενες πλευρές, τουλάχιστον για το στάδιο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ο Mr Chipita ενδιαφερόταν να αποκτήσει μετοχικό ποσοστό στην ιστορική σοκολατοβιομηχανία.
Διαβάστε ακόμη
Φόβοι στη Γερμανία για πρωτιά του ακροδεξιού AFD: Οι κρίσιμες κάλπες που μπορούν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό
Μαρινάκης στο ethnos.gr: «Μόνιμα μέτρα άνω του 1 δισ. ευρώ - Εξαπάτηση τα όσα είπε ο Τσίπρας»
Achaia Clauss: Σώθηκαν το ιστορικό αρχείο και τα σπάνια κρασιά - Η ανακοίνωση μετά την καταστροφική φωτιά
Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



