ΙΟΝ: Διαψεύδεται η είσοδος Θεοδωρόπουλου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαψεύδει η ΙΟΝ πληροφορίες που ήθελαν το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας να περνάει στα χέρια του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Σπ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού.»
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο -και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν πάντως από τις εμπλεκόμενες πλευρές, τουλάχιστον για το στάδιο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ο Mr Chipita ενδιαφερόταν να αποκτήσει μετοχικό ποσοστό στην ιστορική σοκολατοβιομηχανία.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



