Στο Eurogroup του Μαρτίου η απόφαση για τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα
H Ελλάδα δεν βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης της Δευτέρας 11/2🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Eurogroup του Μαρτίου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα (ANFA και SMP) στη βάση της αξιολόγησης από τους θεσμούς για την εφαρμογή των συμφωνημένων δράσεων.
Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της Ευρωζώνης, που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες για το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας (11/02), η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τον ίδιο, η ατζέντα του Eurogroup θα είναι «μικρή» και ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους υπουργούς θα είναι ο ξεχωριστός προϋπολογισμός για την Ευρωζώνη. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η συζήτηση αναμένεται να γίνει σε «υψηλούς τόνους» καθώς το συγκεριμένο έργο δεν έχει προχωρήσει σημαντικά.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




