Υψηλή ζήτηση για την επανέκδοση του 7ετούς ομολόγου - Κλείνει το βιβλίο προσφορών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλείνει σε λίγη ώρα το βιβλίο των προσφορών για την έκδοση του νέου 7ετούς ομολόγου καθώς παρατηρείται αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι προσφορές υπερβαίνουν τα 5,8 δισ. ευρώ, εξέλιξη που συνέβαλε να ανεθωρηθεί προς τα κάτω το guidance για το επιτόκιο σε mid swap +110 μονάδες βάσης (από mid swap +115 μ.β. κατά την έναρξη του βιβλίου νωρίτερα σήμερα).
Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε σήμερα και η δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας μέσω της οποίας το Δημόσιο άντλησε 812,5 εκατ. ευρώ με επιτόκιο - 0,14% από - 0,20% στην αντίστοιχη προηγούμενη δημοπρασία.
Διαβάστε ακόμη
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




