Τουρισμός για όλους: Πότε θα γίνει η κλήρωση για 200.000 επιπλέον voucher
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κλήρωσης για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Όπως είπε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», πέραν των 200.000 δικαιούχων που έχουν ήδη οριστεί, τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν άλλοι 200.000 δικαιούχοι.
Η νέα κλήρωση θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, και αυτό σημαίνει ότι στους 200.000 που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου προστίθενται άλλοι 200.000 συμπολίτες μας, ανέφερε η κα Ζαχαράκη στον ANT1.
Oπως διευκρίνισε η υφυπουργός, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
Γίνεται άμεσα η χρήση των χρημάτων, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.
«Εχουμε τα πρώτα στατιστικά, πάνω από 10.000 δικαιούχοι έκαναν χρήση τις πρώτες 15 ημέρες του προγράμματος», είπε η κα Ζαχαράκη.
Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.
Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ: Οι 94 ημέρες της απόλυτης παράλυσης και τα επόμενα βήματα
Οι ανεξάρτητοι «αξιωματική αντιπολίτευση»: Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Νέο κεφαλαίο στο «θρίλερ» με τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ: Την βρήκαν νεκρή ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Ψύχραιμος 48χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγο, μπήκε σε εκσκαφέα και γκρέμισε το μισό του σπίτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



