ΤτΕ: O Στουρνάρας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το δάνειο Πολάκη
Η Attica Bank είναι σήμερα η πέμπτη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα σε μέγεθος, μετά τις τέσσερις συστημικές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι νομιμότητας της χορησης του καταναλωτικού δανείου στον Παύλο Πολάκη από την Attica Bank . Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν στελέχη της τράπεζας προκειμένου να παράσχουν διευκρινίσεις για το θέμα.
Η Attica Bank είναι σήμερα η πέμπτη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα σε μέγεθος, μετά τις τέσσερις συστημικές (Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς).

Το καταναλωτικό δάνειο, ύψους 100.000 ευρώ, που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank με ευνοϊκούς όρους και αμφίβολες εγγυήσεις αποκάλυψε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και προκάλεσε ποικίλα ερωτήματα και αντιδράσεις.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




