ΔΥΠΑ - Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα: Πάνω από 600 θέσεις εργασίας - Οι ειδικότητες που ζητούνται
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 8η «Ημέρα Καριέρας» στη Χαλκίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Lucy (οδός Βουδούρη 10), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 34 επιχειρήσεις από τη Χαλκίδα, από τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, την Εύβοια και την ευρύτερη περιοχή, με περισσότερες από 600 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρείες είναι: διοικητικό προσωπικό (υπάλληλοι γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη), μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, πωλητές, εξυπηρέτηση πελατών, ταμίες, μηχανολόγοι μηχανικοί, φύλακες, γραφίστες, τεχνικές ειδικότητες, νοσηλευτές, οδηγοί, αποθηκάριοι, εργάτες αποθήκης, λογιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, καθώς και ειδικότητες γενικών διοικητικών και οικονομικών-λογιστικών καθηκόντων.
34 επιχειρήσεις με πάνω από 600 θέσεις εργασίας στην 8η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στη Χαλκίδα.
- Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για τη Μειονότητα της Θράκης: «Δεν δεχόμαστε παραινέσεις από την Τουρκία»
- Δολοφονία στην Καβάλα: Στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες - Τον εκτέλεσαν με καραμπίνα εξ΄ επαφής
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα στο 8μηνο από την εκτίναξη των φορολογικών εσόδων
- Έκπτωση φυσικού αερίου από τη Ρωσία πήρε η Τουρκία - Τι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος
- Άριελ: Οι συγκινητικές αντιδράσεις μικρών μαύρων κοριτσιών για τη «Μικρή Γοργόνα», οι επικρίσεις και η απάντηση της Halle Bailey
Στάχτη και αποκαΐδια δεκάδες χιλιάδες στρέμματα στη Βοιωτία - Εικόνες απόλυτης καταστροφής στο Πόρτο Γερμενό
Φωτιά στην Πάστρα Κεφαλονιάς: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Ανησυχητικές εικόνες από το μέτωπο
Πώς η Θέουτα έγινε «θείο δώρο» για την ισπανική και ευρωπαϊκή Ακροδεξιά - Η κανονικοποίηση της ακραίας γλώσσας
«Φτιάξτε ατομικές βόμβες πριν προλάβουν οι Γερμανοί» - Η αγωνιώδης επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Ρούσβελτ το 1939
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




