Πώς η ακρίβεια «φούσκωσε» τον τζίρο των σούπερ μάρκετ - Σε ποια προϊόντα εκτοξεύτηκαν οι τιμές - Τι πούλησε περισσότερο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ανάπτυξη 10% έκλεισε ο Οκτώβριος για τα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της IRI, κάτι το οποίο αποδίδεται κατά κύριο λόγο στις ανατιμήσεις, αφού ο όγκος ήταν οριακά αρνητικός (-0,6%).
Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Βαγγέλης Φώσκολος, senior consultant της IRI, η τελευταία εβδομάδα (με κλείσιμο 30/10) παρουσίασε απότομη πτώση τζίρου της τάξης του 4,8%, προσθέτοντας πως «αναμένουμε με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία των 2 τελευταίων μηνών και κυρίως του Δεκεμβρίου, που αποτελεί και τον πιο βαρύ μήνα σε επίπεδα κατανάλωσης».
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
ΗΠΑ και Ιράν σε τεντωμένο σχοινί: Τα «αγκάθια», τα ανοιχτά μέτωπα και οι όροι που κρατούν μακριά τη συμφωνία
Ασφαλείς μετακινήσεις και περισσότερα δρομολόγια το στοίχημα για τα ΜΜΜ της Αθήνας - Τα αποτελέσματα του σχεδίου «Αριάδνη»
Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Κουμουνδούρου - Όλα τα βλέμματα στην ΚΟ
Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




