ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 3.000 ανέργους με επιχορήγηση 715 ευρώ το μήνα - Ποιους αφορά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 2, οι αιτήσεις επιχειρήσεων για ένταξη στο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 3.000 ανέργων, ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών».
Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή της, στόχος της δράσης είναι να στηρίξει τη μετάβαση όσων εργάστηκαν σε επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα, μέσω του σχετικού προγράμματος της ΔΥΠΑ, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.
Το «πρόγραμμα-γέφυρα» στον ιδιωτικό τομέα επιχορηγεί την πρόσληψη ανέργων, ηλικίας 56 ετών και άνω, που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρώτο 12μηνο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55- 67 ετών. Η διάρκεια της επιχορήγησης είναι 12 μήνες και η επιχορήγηση 715 ευρώ μηνιαία για κάθε πρόσληψη.
Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 25.755.000 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους της ΔΥΠΑ.
Οι επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα υποβάλουν αίτηση, μέσω του gov.gr, εδώ.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




