Ανοίγει το βιβλίο προσφορών για το 10ετές ομόλογο
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ελληνικού Δημοσίου, το αρχικό guidance για το κουπόνι ανέρχεται στο 4,125%🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρχίζει η δημοπρασία για το 10ετές ομόλογο αναφοράς με το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών και την πρώτη εκτίμηση για το κουπόνι από την Αθήνα. Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι άντληση 2 δισ. ευρώ. Ανοίγει το βιβλίο προσφορών για την έκδοση δεκαετούς ομολόγου από το ελληνικό Δημόσιο, καθώς δόθηκε το αρχικό guidance για το κουπόνι του τίτλου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ελληνικού Δημοσίου, το αρχικό guidance για το κουπόνι ανέρχεται στο 4,125%.
Η ημερομηνία διακανονισμού είναι στις 12 Μαρτίου ενώ το ομόλογο αναφοράς ωριμάζει στις 12 Μαρτίου του 2029. Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, το ελληνικό δημόσιο έδωσε mandate σε BNP Paribas, Citi, Credit Suisse, Goldman Sachs, HSBC και JP Morgan να αναλάβουν την αναδοχή του τίτλου.
Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα με αντι-drone συστήματα στην Κύπρο
«Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



