Έκαναν «φτερά» 5 τρισ. δολάρια σε ένα μήνα στις αγορές!
Οι επενδυτές παγκοσμίως ετοιμάζονται για μια διαδρομή έντονης μεταβλητότητας το προσεχές διάστημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Οκτώβριος χαρακτηρίζεται παραδοσιακά ως «μήνας-φόβος» για τις αγορές, καθώς αποτελεί τον μήνα όπου σημειώθηκαν τα μεγάλα κραχ της ιστορίας των κεφαλαιαγορών σε διεθνές επίπεδος. Αυτό το χαρακτηρισμό λίγο έλειψε να επιβεβαιώσει και ο φετινός Οκτώβριος, με τη βίαιη πτώση των αγορών που έβαλε απότομα φρένο στην bull market των ΗΠΑ και έστειλε σήμα στους επενδυτές παγκοσμίως να προετοιμαστούν για μια διαδρομή έντονης μεταβλητότητας το προσεχές διάστημα.
Στοιχεία από τους μεγάλους διεθνείς ομίλους Standard & Poor's και Dow Jones αναφέρουν ότι οι μετοχές διεθνώς έχασαν πάνω από 5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αξία τον Οκτώβριο, με τις μετοχές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία να σημειώνουν έναν από τους χειρότερους μήνες των τελευταίων ετών. Η παράλληλη πτώση των τιμών των ομολόγων, η οποία ώθησε τις αποδόσεις κοντά στα υψηλότερα επίπεδά τους εδώ και χρόνια, προστέθηκε και αυτή στις ανησυχίες των αγορών.
Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς: Ανεξαρτητοποιήθηκαν 7 βουλευτές και αποχωρούν 143 στελέχη - Όλα τα ονόματα
Πανελλήνιες 2026: Κλιμακούμενης δυσκολίας- Οι απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά των ΕΠΑΛ
Μαζί τα τρώμε: Πόσα χρήματα από τον μισθό τους δίνουν οι Έλληνες σε φόρους - Τι συμβαίνει στην ΕΕ
Σκουπιδότοπος το Έβερεστ: Σκηνές, φιάλες οξυγόνου και περιττώματα - Εικόνες σοκ από το ψηλότερο καμπ του κόσμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



