Γιγαντιαία απάτη 2 εκατ. ευρώ με αναπτυξιακά προγράμματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απολογήθηκαν οι δύο 64χρονοι μηχανικοί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενοι για απάτη ύψους 2 εκατ. ευρώ με θύματα επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους υπόσχονταν την ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο πρώτος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Απολογήθηκαν οι δύο 64χρονοι μηχανικοί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενοι για απάτη ύψους 2 εκατ. ευρώ με θύματα επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους υπόσχονταν την ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο πρώτος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.
Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυο
Η βίαιη αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς: Ολοκληρωτική ανατροπή και μάχη ηγεμονίας μέχρις εσχάτων
Ήξεραν τον δράστη, όχι το θύμα: Πώς λύθηκε μυστήριο με αποκεφαλισμένο πτώμα 26 χρόνια μετά
Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Ένας «εξωγήινος» που αλλάζει το μπάσκετ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




