ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση έως τις 11/9 για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι αγρότες και ΚΥΔ. Αυτό προβλέπεται από νέα εγκύκλιο που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος.
Επίσης, με άλλη εγκύκλιο δίνεται στους Έλληνες κτηνοτρόφους η δυνατότητα να επιλέξουν το οικολογικό σχήμα που επιθυμούν με τρόπο άμεσο και μέσα από μια διαδικασία απλοποιημένη.
Οι δύο εγκύκλιοι έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.
Διαβάστε ακόμη
Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



