Υπόθεση που προκαλεί οργή: Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία ευάλωτου πολίτη, παρά το κρατικό έγγραφο που την απαγορεύει
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία υπόθεση που προκαλεί οργή αποκάλυψε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δοθεί εντολή για πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας ενός πολίτη που ανήκει στην κατηγορία των ευάλωτων. Μάλιστα ίδιος πριν λίγες ημέρες έλαβε και το επίσημο έγγραφο του κράτους το οποίο βεβαιώνει την κατάστασή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το συγκεκριμένο έγγραφο παρέχει πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας του πολίτη, ωστόσο δόθηκε εντολή για πλειστηριασμό της κατοικίας του πολίτη, ενώ από δικηγόρο χαρακτηρίστηκε παράνομος.
Έτσι η πλευρά του ευάλωτου πολίτη θα πρέπει να κινηθεί δικαστικά αφού γίνει ο πλειστηριασμός, ενώ θα χρειαστεί να δοθεί ένα ποσό από την πλευρά του, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και χάσει το σπίτι του.
Σημειώνεται ότι η εντολή για τον πλειστηριασμό δόθηκε από την εταιρεία διαχείρισης παρά το γεγονός ότι υπάρχει επίσημο έγγραφο από το κράτος που βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και δεν επιτρέπει την παραπάνω ενέργεια.
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



