Εκπρόσωπος Κομισιόν για νόμο Κατσέλη: Συμφωνία ακόμα και πριν το Eurogroup
«Τα θεσμικά όργανα παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές», ανέφερε εκπρόσωπος της Κομισιόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συμφωνία πριν από το Eurogroup της 5ης Απριλίου στο Βουκουρέστι προσβλέπει η Κομισιόν. Σχολιάζοντας στο «Έθνος» την ψήφιση του νέου «νόμου Κατσέλη».
Εκπρόσωπος της Κομισιόν είπε τα εξής:
«Θα προβούμε σε αξιολόγηση της πρωτογενούς νομοθεσίας που έχει εγκριθεί μόλις από το ελληνικό κοινοβούλιο. Μόλις ολοκληρωθεί και η δευτερογενής νομοθεσία, θα την αναλύσουμε ως μέρος μιας συνολικής αξιολόγησης» είπε και συνέχισε «τα θεσμικά όργανα παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές για να διευθετήσουν τυχόν εναπομείναντα ζητήματα και να διασφαλίσουν ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία πριν από τo Eurogroup του Απριλίου».
Διαβάστε ακόμη
«Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» αποκάλυψε τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ σε Έλληνα γιατρό
Βλαχάκος για Ίμια: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό - Υπάρχουν ντοκουμέντα»
Τραγωδία: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγία Σοφία»
Η πικρή αλήθεια του πολέμου: Σχεδόν 2 εκατ. οι νεκροί στρατιώτες Ρωσίας και Ουκρανίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



