Τράπεζες: Ποιες μέρες δεν θα εκτελούνται συναλλαγές μέσα στο Πάσχα
Τι θα γίνει με τις μισθοδοσίες και το δώρο Πάσχα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ρολά για έξι μέρες κατεβάζουν οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και την μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς, με τους πολίτες να ανησυχούν για το τι θα γίνει με τη μισθοδοσίες αλλά και το δώρο Πάσχα σε κάποιες επιχειρήσεις, καθώς δεν θα εκτελούνται οι μεταφορές.
Ποιες μέρες δεν θα γίνονται συναλλαγές
Συγκεκριμένα, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη, οπότε σε αυτή την περίπτωση, εάν ένας εργοδότης δεν θα καταβάλλει νωρίτερα την μισθοδοσία, αυτή μπορεί να καθυστερήσει.
Αναφορικά με το δώρο Πάσχα, αυτό καταβάλλεται μέχρι την 1η Μαΐου και έτσι δεν θα επηρεαστεί η καταβολή του.
Τονίζεται πως οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



