Οι πόλεμοι «φουσκώνουν» τα κέρδη των Ελλήνων εφοπλιστών - Εκτοξεύεται η αξία του στόλου τους
«Παλεύουν» στήθος με στήθος με τις κινεζικές εταιρείες ως οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες πλοίων στον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι γεωπολιτικές εντάσεις και η παγκόσμια αβεβαιότητα δεν έχουν πτοήσει τους Ελληνες εφοπλιστές που εξακολουθούν να ευημερούν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg εν όψει των Ποσειδωνίων 2024. Οι συζητήσεις στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων θα γίνουν σε μία περίοδο διαρκούς ανόδου του ναυτιλιακού κλάδου - που τροφοδοτείται εν μέρει από τους πολέμους - και με θολό το τοπίο σχετικά με το σε ποια πλοία θα πρέπει να εστιάσουν οι εφοπλιστές.
Τα ελληνόκτητα πλοία μεταφέρουν τα πάντα: Αργό πετρέλαιο και τα καύσιμα που παράγονται από αυτό, φυσικό αέριο για τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τελικά προϊόντα, άνθρακα και μεταλλεύματα που κινούν την παγκόσμια οικονομία. «Παλεύουν» στήθος με στήθος με τις κινεζικές εταιρείες ως οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες πλοίων στον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο imersia.gr
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



