Στη Βουλή η τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια
Είναι πιθανόν να ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή προκειμένου να ψηφιστεί αύριο, τροπολογία για την επιστροφή των αναδρομικών στους δικαιούχους των ειδικών μισθολογίων.
Η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας στην ελληνική νομοθεσία, με τίτλο «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/50/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, σχετικά με τις ελάχιστες προϋποθέσεις για την προαγωγή της κινητικότητας των εργαζομένων μεταξύ των κρατών-μελών με τη βελτίωση της απόκτησης και της διατήρησης δικαιωμάτων συμπληρωματικής συνταξιοδότησης (L128/1 της 30.4.2014)».
Πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι πιθανόν να ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία ώστε να εξασφαλιστεί ευρεία πλειοψηφία ενώ από νωρίς σήμερα παρατηρήθηκε κινητικότητα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλιστεί κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Δείτε εδώ την τροπολογία (Αρχείο pdf)
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



