Κ. Σταμπολής στο OPEN: Το ακριβό LNG θα κρατήσει ψηλά τις τιμές της ενέργειας
Η γηραιά ήπειρος βασίζεται ολοένα και περισσότερο στο ακριβό, εισαγόμενο LNG για την ηλεκτροπαραγωγή, μετά την κατάρρευση των εισαγωγών ρωσικού αερίου μέσω αγωγών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα σημερινά υψηλά επίπεδα, σε σχέση με το τι επικρατεί σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της υφηλίου όπως οι ΗΠΑ, αναμένεται να παραμείνουν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί η γηραιά ήπειρος βασίζεται ολοένα και περισσότερο στο ακριβό, εισαγόμενο LNG για την ηλεκτροπαραγωγή, μετά την κατάρρευση των εισαγωγών ρωσικού αερίου μέσω αγωγών.
Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης Κωστής Σταμπολής, κατά την παρουσία του στο στούντιο της νέας οικονομικής εκπομπής «Limit Up» του OPEN.
Διαβάστε περισσότερα στην imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



