«Καμπανάκι» από την γερμανική Κεντρική Τράπεζα - Τουρκία και Κίνα οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες ευρώ
Η κυκλοφορία πλαστών ευρώ κατέγραψε αύξηση 28% το 2024🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αύξηση των πλαστών ευρώ στην αγορά έκανε τη γερμανική Κεντρική Τράπεζα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, φωτογραφίζοντας την Τουρκία και την Κίνα ως βασικές πηγές παραχάραξης.
Σύμφωνα με την Bundesbank, η κυκλοφορία πλαστών ευρώ κατέγραψε αύξηση 28% το 2024, με 72.400 κατασχεμένα χαρτονομίσματα και συνολικά 141.000 περιπτώσεις πλαστών νομισμάτων. Τα χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ φαίνεται να είναι ο κύριος στόχος των παραχαρακτών, καθώς χρησιμοποιούνται ευκολότερα στις συναλλαγές.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκλήματος της Γερμανίας επισημαίνει ότι η πλειοψηφία των πλαστών χαρτονομισμάτων προέρχεται από την Τουρκία και την Κίνα.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



