Crypto: Εσπασε το όριο των 4 τρισ. δολαρίων η κεφαλαιοποίηση του κλάδου
Σύμφωνα με στοιχεία της Coingecko, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς ανήλθε σε περίπου 4,003 τρισ. δολάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 4 τρισ. δολάρια χθες, εν μέσω ευρείας ζήτησης από θεσμικούς επενδυτές και της «εβδομάδας crypto» στις ΗΠΑ, με τη Βουλή των Αντιπροσώπων να ψηφίζει το νομοσχέδιο για τα stablecoins και δύο ακόμη νομοσχέδια για crypto.
Σύμφωνα με στοιχεία της Coingecko, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς ανήλθε σε περίπου 4,003 τρισ. δολάρια, με συναλλαγές κρυπτονομισμάτων αξίας άνω των 260,2 δισ. δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
«Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
«Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



