Με ιταλικό μοντέλο θέλουν να σταθεροποιήσουν το ενεργειακό κόστος στη βιομηχανία: Το σχέδιο της κυβέρνησης
Οι τιμές του ρεύματος στη χώρα είναι συχνά διπλάσιες ή και τριπλάσιες από εκείνες που ισχύουν σε χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης
Κοντά στην υιοθέτηση ενός εργαλείου για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους για τη βιομηχανία βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση. Το ιταλικό μοντέλο, που εξασφαλίζει σταθερό κόστος ενέργειας για τη βιομηχανία για μια τριετία, συζητείται στη σημερινή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη, με τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Οικονομίας Κυριάκου Πιερρακάκη, Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρου Παπασταύρου.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
«Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




