120 δόσεις: Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή στο Taxisnet (vid)
Είναι ζήτημα χρόνου για να ανέβει η εφαρμογή και να δώσει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια φορολογούμενους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις εφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV ο Σπύρος Δημητρέλης, στο κέντρο πληροφορικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επικρατεί ένας πυρετός εργασιών.
Είναι ζήτημα χρόνου για να ανέβει η εφαρμογή και να δώσει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια φορολογούμενους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη, η αίτηση γίνεται αποκλειστικά μέσω του Taxisnet. Η ελάχιστη δόση είναι 30 ευρώ και ισχύει εισοδηματικό κριτήριο, το οποίο είναι 4% έως 25% του ετήσιου εισοδήματος.
Διαβάστε ακόμη
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




