Αλουμίνιο από χρυσάφι: Πάνω από τα 3.330 δολάρια και χαμηλό 36 ετών στα αποθέματα
Στα ύψη η τιμή του αλουμινίου εξαιτίας του ναυαγίου στις διαπραγματεύσεις για τα Στενά του Ορμούζ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για έβδομη διαδοχική συνεδρίαση ενισχύθηκε η τιμή του αλουμινίου στις διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς οι προσδοκίες για μια ταχεία διπλωματική συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν εξανεμίζονται.
Η απουσία προόδου στις συνομιλίες καθιστά αβέβαιη την ομαλοποίηση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, εντείνοντας τους φόβους για παρατεταμένες διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις προμήθειες μετάλλων από τη Μέση Ανατολή.
Στην αγορά του Λονδίνου, τα προθεσμιακά συμβόλαια αλουμινίου σημείωσαν άνοδο έως και 1%, αγγίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα από τις 23 Ιουνίου. Η νέα αυτή αυξητική τάση πυροδοτήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έθεσε πρόσθετους, σκληρούς όρους προς την Τεχεράνη—συμπεριλαμβανομένης της καταβολής αποζημιώσεων για θύματα ιρανικών ενεργειών.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Κορυφώνεται η αγωνία για τους 6 αγνοούμενους μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Ολονύκτια έρευνα στα συντρίμμια
Το μήνυμα που έστειλε ο Μαζωνάκης στη γιατρό και η επικοινωνία της με τον υπνοθεραπευτή
Θρυλικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από αεροπορική βάση - Τα σενάρια
«Είναι κατασκευασμένο από ανθρώπους»: Πιο κοντά από πότε στην ανακάλυψη της Κιβωτού του Νώε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



