«Δεν έχουμε σχέση με το Χωριάτικο»: Η Bread Factory ζητά να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί της
Τι αναφέρεται σε υπόμνημα που στάλθηκε στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Υπόμνημα στον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κατέθεσε η εταιρεία «Κουλουράδες Γενική Προμηθευτική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» ζητώντας την άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών του δικτύου Bread Factory και των οκτώ εταιρειών που λειτουργούν καταστήματα, δεδομένου ότι βρέθηκαν στο επίκεντρο της υπόθεσης φοροδιαφυγής του «Χωριάτικου».
Όπως τονίζεται στο υπόμνημα, οι εταιρείες δεν έχουν καμία εταιρική, διοικητική ή οικονομική σχέση με τους κατηγορούμενους, καθώς η εμπορική ονομασία Bread Factory έχει μεταβιβαστεί.
«Η επέκταση της δέσμευσης στους λογαριασμούς μας δεν μπορεί, κατά την κρίση μας, παρά να οφείλεται σε πρόδηλη παραδρομή κατά τον προσδιορισμό των προσώπων και των λογαριασμών που αφορά η διάταξη, πιθανότατα λόγω της κοινής εμπορικής ονομασίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία «Κουλουράδες Γενική Προμηθευτική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» συστάθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2026 και αποτελεί κατά 100% θυγατρική της κυπριακής «Yelisee Limited», η οποία με τη σειρά της ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την «Κουλουράδες Holding Α.Ε.».
Πώς η έφοδος της αστυνομίας στο Συνταγματικό Δικαστήριο απειλεί ολόκληρη την Πολωνία; Μια κόντρα 11 ετών
Χωριάτικο: 69χρονη με αναπηρία φέρεται να έγινε «αχυράνθρωπος» για 800 ευρώ και έχασε το επίδομα
Pizza Fan: «Βρήκαμε το μαγαζί κλειστό» - Αγωνία για 2.500 εργαζόμενους και καταγγελίες για την ΕΡΓΑΝΗ
Άννα Βίσση - Ηλίας Ψινάκης: Ντύθηκαν «Βίσση - Καρβέλας» για το Halloween
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



